GIT widget

GIT widget (fd. webbmallar) är ett alternativt till GIT API. GIT widget består av redan färdig applikation som hämtar ut information och publicerar den på hemsidan.

GIT widget

GIT widget implementeras av webbansvarig på klubben direkt i HTML koden genom ett enkelt JavaScript, utseende och layout styrs av webbansvarig. GIT widget har vi tagit fram för att klubbarna snabbt och enkelt helt utan utvecklarinsatser skall kunna publicera information från GIT på klubbens egen webbplats (GIT widget använder sig av GIT API och kräver inte specifik licens för GIT API).

Följande GIT widget finns i för närvarande att tillgå

• Slopekalkylator för respektive bana
  • Tävlingar och tävlingsresultat
  • Inloggningsruta till Min Golf
  • Nyheter från Golf.se
  • Scorekort
  • Aktuellt bokningsläge
  • Medlemsansökan

Läs mer och beställ GIT Widgets på följande sida: https://golf.se/for-klubben/golfens-it-system/git-api-och-widgets/
Vill du veta mer specifik info om GIT Widgets, läs mer på följande sida: https://gitwidgets.golf.se/

Medlemswidget Visa

Med Medlemswidgeten får du medlemmen själv att registrera sina uppgifter och kan ägna tid till att att ta hand om medlemmarna istället för att registrera uppgifter. Tillsammans med webbetalning kan du få hela registrerings- och aktiveringsprocessen automatisk.

Hur?

De medlemskapstyper du vill erbjuda golfaren via widgeten behöver markeras som Tillgänglig på webb.

Då kommer dessa att erbjudas i listan. De avgifter du kopplat mot medlemskapstypen kommer automatiskt att läggas upp på personen.

Beroende på era inställningar på klubbnivå kan ni då enkelt skapa ett helt automatiskt flöde för medlemsregistreringar och betalningar.

1. Aktivera de medlemskapstyper ni önskar erbjuda via visa på Webb
  2. Ha Golfens Inlösenavtal tecknat
  3. Bädda in widgeten på er hemsida
  4. Lägg till en text om hur golfaren skall göra för att betala sin betalning.

Du kan självklart också välja att de registrerar sig via formuläret och ni kör en fakturering 1 ggr i vecken eller vad som passar er.

Klubbens primära e-postadress får ett meddelande så fort en registrering gjorts. Den ansökande får ett meddelande på skärmen att ansökan är skickad.

Exempel på text att komplettera före/efter widgeten.

"Här registrerar du dig enkelt och väljer vilken spelrättighet du vill ha.
Efter du har registrerat dig loggar du in på Min Golf och betalar avgiften.
Därefter är du aktiverad. Avgiften ligger under Mina sidor. Titta så att dina kontaktuppgifter fortfarande stämmer. Du godkänner dessutom klubbens villkor för medlemskap i och med att du registrerar dig. Är du helt ny inom golfen får du ett välkomstmeddelande till den uppgivna e-postadressen vid registrering och där finns även information hur du loggar in på Min Golf för första gången.