Crona Boxnet

Crona Boxnet POS är ett internetbaserat kassasystem med integration mot GIT.

Alla dina bokade tider laddas in i ditt kassafönster. Välj vilka tider du ska ta betalt för och lägg på valfria artiklar i kassan.

När väl köpet är avslutat rapporterar kassan tillbaka till GIT de tider som är betalda.

Crona Boxnet går att köra på vilken PC du vill så länge du har anslutning till Internet.

Boxnet har stöd för beloppskopplade (kassakopplade) betalkortsterminaler från Verifone.

Tjänsten är ett abonnemang som löper per månad. Du väljer själv vilken funktionalitet du vill ha och vi syr ihop en lösning för din klubb.

Support ingår alltid i månadskostnaden.

För klubbar som arbetar med Fortnox har vi byggt en helautomatiserad lösning för överföring av kassarapporter, bokföringsordrar samt fakturaunderlag.

Kontakta oss för en demo!

info@boxnet.se

www.boxnet.se/golf