Caddee

Digitalt Scorekort och banguider med GPS-mått till green. Innehåller hålgrafik och speltips.

Om Caddee

Caddee är en portal för alla svenska golfbanor. I Caddee’s golfapp med över 100.000 registrerade golfspelare hämtas dagsaktuell data från GIT inklusive HCP-uppgifter och bandata.

Fr o m 2021 kan användaren med ett par klick registrera sin golfrond direkt efter genomförd rond i appen. Basversionen av Caddee app är gratis. 2021 ingår Premiumversionen utan kostnad för alla medlemmar i anslutna klubbar.

Över 200 svenska golfbanor är anslutna till Caddee’s koncept vilket bland annat skapar grafiskt avancerade banguider som visas i Caddee’s digitala plattformar, klubbens hemsida eller tryckta banguider. Alla golfbanor uppdateras minst en gång per år.

För mer information se caddee.se