Min Golf Bokningsapp

Golfare har länge efterfrågat en App för bokning.
25 april 2018 släppte vi en bokningsapp som ett komplement till Min Golf.
Appen hanterar bokning av medlemsspel och gästspel och för de klubbar som önskar även dynamisk prissättning.

Inställning för automatisk ankomstregistrering

Nu kan ni lätt låta golfare som betalt sin  greenfee eller har en spelrättighet att automatisk ankomstmarkeras via appen.

För att detta ska fungera behöver ni aktivera tjänsten inne i klubbportalen.

Under Min Klubb hittar ni funktionen för att aktivera möjligheten.

För att det skall fungera måste golfaren ha loggat in i Min Golf Bokning, och ha platstjänster aktiverat.

Tiden blir ankomstregistrerad om personen är på klubben (ca 200 m runt klubbhuset) max 2 timmar innan bokad tid och avgiften för spelet är betald.