GIT för dig som är nya i receptionen - återkommer våren 2025!

En digital utbildning på ca 2 timmar för personal som ska jobba i golfreceptionen under säsongen.

Utbildningen är ca 2 timmar lång digital utbildning via Teams och ger grundläggande kunskaper inom:

✓ Starttidsschemat och hur du bokar starttider, gruppbokningar och flyttar bokningar med mera

✓ Artikelschemat och uthyrningsartiklar

✓ Personbilden/medlemsregister och inställningar för hcp

✓ Vi kommer även beröra: Greenfee för gäster, Min Golf och GIT Tävling

Vi kommer också att titta på GIT Onlinehjälpen och hjälpfunktionen inne i GIT.

Målet är att du efter passet ska känna dig trygg med de viktigaste delarna i GIT för ditt jobb i receptionen och veta var du kan hitta och fylla på information för GIT.