Webbinarie våren 2021

Här finner du webbinarien (kring GIT) som genomfördes under våren 2021, du kan se dessa i efterhand samt se presentationsmaterialet som användes i samband med webbinarie.

Webbinarie våren 2021

GIT - Start av säsong del 1

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här

GIT - Start av säsong del 2

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Hantera företag

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Uppläggning & webbokning av Golfbil

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format). Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Uppläggning av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Genomförandet av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

nya GIT - Starttidsschema & Person

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Analys och Statistik

Om du har problem att spela upp film, klicka här.