Webbinarier våren 2024

Vi genomför ett antal Digitala utbildningar i GIT via Teams under vår och höst.
Det är aktuella ämnen för säsongen men kan också vara nyheter. Längden på utbildningen beror på ämnet men de flesta tar ca 45 minuter och vi erbjuder ett 40-tal platser vid varje utbildning.

Upptäck möjligheterna med Juniorernas nyckeltal i GIT

Under detta pass får du lära dig mer om vilka möjligheter som finns med funktionen Juniorernas nyckeltal i verksamhetsstödet GIT och hur det kan hjälpa dig att optimera juniorutvecklingen med fokus på utvecklingstrappan, åldersgrupper och spelförmåga

Under passet går vi igenom inställningar i GIT för effektiv uppföljning.

Oavsett om du är ideell, anställd, juniorledare, idrottsansvarig eller tränare, kommer du att få insikter för att stärka din roll för att göra skillnad i juniorspelarnas framtid.

Det finns pass dag-och kvällstid.

Välj mellan följande datum:

Onsdag   24 januari  18:00
 Tisdag  13 februari  10:00
 Onsdag  13 mars  10:00

Läs mer och anmäl dig här.

Lär dig mer om nya appen Min Golf Bokning

I slutet av februari lanseras nya appen Min Golf Bokning, med nytt utseende och flera nya funktioner.

Ta tillfället i akt och lär dig hur du gör inställningarna för appen i GIT efter din klubbs behov.
Du får också en genomgång av appen och de möjligheter som spelaren har för bokning, betalning, ankomstmarkering, puschnotiser med mera.

Välj mellan följande datum:

Tisdag  20 februari  10:00
 Måndag 26 februari  09:00

Läs mer och anmäl dig här

GIT Partners - Ger dig bättre kontroll och effektivitet i arbetet med dina Partners.

Under detta passet guidar vi dig igenom GIT Partners, där du kan kategorisera, registrera Företag och koppla ihop med spelavgifter om du önskar. Vi tittar också på statistik och kommunikation med dina Partners.
Kort och gott får du med dig de verktyg du behöver för att komma igång.

Med GIT Partners automatiserar du hanteringen av dina Partners.

Välj mellan följande datum:

Onsdag  14 februari  09:00
 Tisdag 27 februari   14:00

Läs mer och anmäl dig här!

GIT e-post våren 2024

Här får du bekanta dig med programmet. Vi går igenom inställningar och profiler. Du får  lära dig att skapa segment och nyhetsbrev. Vi tittar också på uppföljning och statistik.

Har du inte redan ett inlogg till GIT e-post så skaffa gärna det innan passet och bekanta dig med verktyget. Inlogg till GIT e-post får du genom att mejla  klubbsupporten. Klicka här.  Det finns två olika tillfällen av välja på och passet är ca 1 ½ timma.

Torsdag  15 februari 10:00
 Torsdag 29 februari  14:00

Läs mer och anmäl dig här

Start av säsong!

Inför varje säsong är det viktigt att se över att rätt inställningar och information är på plats i GIT. På detta pass går vi igenom vad du behöver  tänka på inför uppstarta av säsongen för bana, klubb och webbinfo, greenfee mm.

Ta tillfället i akt att förbereda dig på bästa sätt.

Det finns två tillfällen att välja på och passet är ca 45 minuter långt.

Onsdag  28 februari 14:00
Torsdag 7 mars  09:00

Läs mer och anmäl dig här!

Hur fungerar greenfeemodell 3-7-4 och hur skapar jag klubbgrupper vid greenfeesamarbete?

Under detta webbinarie får du kunskap om hur du hantera greenfeemodell 3-7-4. Hur du ställer in säsonger, tider och priser. Samt hur du skapar klubbgrupper för greenfeesamarbeten och vad som kan vara bra att tänka på.

Det finns två tillfällen att välja på och du väljer det som passar dig bäst.

Torsdag   22 februari  14:00
 Onsdag  6 mars  09:00

Läs mer och anmäl dig här

GIT tävling - upplägg av tävling 2024

Här får du lära dig hur du skapar en tävling. Vi går igenom alla delar som innefattas i fliken Inställningar för en specifik tävling.

Förbered dig inför Tävlingssäsongen på bästa sätt. Passet är ca 45 minuter.

Välj mellan följande datum

Onsdag  28 februari  09:00
 Måndag  4 mars 09:00

Läs mer och anmäl dig här

GIT tävling - genomförandet av tävling 2024

Här får du lära dig hur du genomför en tävling. Vi går igenom  flikarna anmälda, startlista och resultat.
Tips och råd på hur du kan hantera tävlingar på ett smidigt sätt.

Förbered dig inför Tävlingssäsongen på bästa sätt. Passet är ca 45  minuter.

Välj mellan följande datum

Onsdag  28  februari   14:00
 Måndag 4 mars   14:00

Läs mer och anmäl dig här

GiT tävling - Order of Merit 2024

Under detta pass får du lära dig allt om Order of Merit i GIT Tävling, för att enkelt ranka flera tävlingar under säsongen.

Förbered dig med kunskap i Order of Merit funktionen så är du redo när tävlingssäsongen starta upp. Passet är ca 45 minuter.

Välj mellan följande datum.

Onsdag 6 mars  09:00
 Tisdag 12 mars   09:00

Läs mer och anmäl dig här.

Automatisera din tävlingsverksamhet med GIT

Under detta pass får du med dig kunskap om hur du enkelt kan automatisera din tävlingsverksamhet genom webbetalning, digitala scorekort, digital signering mm.

Då blir det enklare och effektivare för klubben och spelare att hantera tävlingar.

Förbered dig på bästa sätt inför tävlingssäsongen så du har koll på alla funktionerna som hjälper dig att sätta på autopiloten för din tävlingsverksamhet. Passet är ca 45 minuter.

Välj mellan följande datum.

Onsdag 6 mars   14:00
 Tisdag  12 mars   14:00

Läs mer och anmäl dig här.