GIT för ledning hösten 2024

Välkommen till en digital utbildning i verksamhetssystemet GIT, skräddarsydd för dig som har en ledande roll på golfklubben, både personal och förtroendevalda.

GIT för ledning är en digital kostnadsfri utbildning som ger dig verktyg för att smidigt hantera och dra full nytta av all tillgänglig information i GIT. Du kommer också att få insikter om hur du strategiskt kan styra och optimera verksamheten.

Här får du möjlighet till diskussioner/grupparbete med andra klubbar under vägledning av GIT-teamet och rådgivarteamet för verksamhet och styrning. Ta chansen att skapa värdefulla kontakter och byta idéer för ömsesidig utveckling. Vi har ämnen och innehåll för varje pass men anpassar det också efter vad deltagarna tycker är viktigt att diskutera kring varje ämne.

Den kostnadsfria utbildningen är totalt 10 timmar lång, fördelad på fyra webbträffar om 2,5 timmar vardera. Du kan välja mellan två olika tider: eftermiddagspass (13:00 - 15:30) eller kvällspass (17:00 - 19:30). Webbträffarna hålls på fyra måndagar, och båda tiderna erbjuder samma program.

Delta gärna två från klubben - exempelvis personal och förtroendevalda, för att kunna diskutera olika möjligheter på er klubb.
Utbildningen är kostnadsfri men anmälan är bindande och vi uppskattar att du deltar på alla fyra tillfällen. Vid uteblivet deltagande faktureras klubben 500 kronor per tillfälle, om du inte meddelar frånvaro till kursledaren.

Anmälan stänger 21 oktober.

Pass 1 Nuläge för din klubb med hjälp av GIT.
Vi börjar med att kartlägga nuläget i golfklubben för att få en grund till vårt fortsatta arbete. Vi analysera beläggning för både medlemmar och gäster. Hur ser fördelningen ut? Vem spelar få ronder och vem spelar många? Vilka verktyg har vi för att styra och analysera dessa data?

Pass 2 Styr Instäktsströmmen i din klubb med hjälp av GIT.
Hur paketerar vi våra medlemskategorier på bästa sätt? Vilka verktyg finns tillgängliga och vad passar bäst för vår klubb? Hur optimerar vi prissättning av greenfee? För att ta välgrundade beslut arbetar vi med nyckelsmallen, där vi fördjupar oss i nyckeltalens betydelse för att styra långsiktigt mot mål.

Pass 3 GIT som verksamhetsstöd för din klubb

Hur kan vi bedriva vår verksamhet för att behålla både medlemmar och gäster? Rekrytera/behålla/vilka är i riskzonen och vad är bra verksamhet? Vi tittar bland annat på Players 1st medlemsundersökning och nyckeltalsmallen för juniorverksamhet.

Pass 4 Kommunikation och eftersnack
Kommunikation och marknadsföring blir mer och mer viktigt på golfklubben. Här får vi tips och råd hur vi kan tänka kring kommunikation. Vi går också igenom hur vi kommunicerar med medlemmar och gäster med hjälp av GIT.

I slutet av pass 4 följer vi upp ämnen från tidigare pass och får möjlighet att ställa frågor och fördjupa oss i det som intresserat oss lite extra. Vi byter erfarenheter med ett eftersnack.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande och kunskapsrik utbildning!

Utbildningen hålls på följande måndagar.

Pass 1 Måndag 4 november
Pass 2 Måndag 11 november
Pass 3 Måndag 18 november
Pass 4 Måndag 25 november

Anmäl dig här