GIT utbildare

Behöver du utbildning i något specifikt ämne eller kanske hjälp med inställningar.
Tillsammans med våra GIT utbildare kan ni välja att fördjupa er i vissa funktioner eller avsnitt genom mer ingående utbildning. Du kan också få hjälp med inställningar för vissa funktioner eller moment. Det blir en skräddasydd hjälp för just din klubb.

Du kan boka upp enskilda utbildningar eller om du behöver hjälp med inställningar osv i systemet för din klubb. Våra GIT utbildare kan hjälpa dig digitalt via Teams i första hand.

Priset för digital GIT utbildare via Teams är: 825 kr/h exkl. moms.

Läs gärna mer om våra GIT utbildare här.