GIT Konsulthjälp

Behöver du utbildning i något specifikt ämne eller kanske hjälp med inställningar.
Tillsammans med våra GIT Utbildningskonsulter kan ni välja att fördjupa er i vissa funktioner eller avsnitt genom mer ingående utbildning. Du kan också få hjälp med inställningar för vissa funktioner eller moment. Det blir en skräddasydd hjälp för just din klubb.

Du kan boka upp enskilda utbildningar eller om du behöver hjälp med inställningar osv i systemet för din klubb. Våra GIT Utbildningskonsulter kan hjälpa dig digitalt via Teams i första hand.

Priset för digital konsulttjänst via Teams är: 750 kr/h exkl. moms.

Läs gärna mer om våra konsulttjänster här.