Inspelade webbinarier 2021

Här finner du webbinarien (kring GIT) som genomfördes under våren och hösten 2021, du kan se dessa i efterhand samt se eventuell presentationsmaterial som användes i samband med webbinarie.

Inspelade Webbinarier 2021

Faktureringsprocessen i GIT och Nya GIT

Klicka här för se presentation (i PDF-format) från utbildningstillfället.
Klicka här om du istället vill se presentation (i PDF-format) som innehåller checklistans punkter utförda i GIT-klienten.

Om du har problem att spela upp film, klicka här

Förbereda inför kommande säsong

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Säljorganisationer, artiklar och Min Golf-betalningar

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Tilldela avgift

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Start av säsong del 1

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här

GIT - Start av säsong del 2

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Hantera företag

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Uppläggning & webbokning av Golfbil

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format). Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Uppläggning av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Genomförandet av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

nya GIT - Starttidsschema & Person

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Analys och Statistik

Om du har problem att spela upp film, klicka här.