Utbildningar i GIT

Under våren fortsätter de populära webbutbildningarna. Behöver du uppdatera dig i GIT / GIT Online eller i GIT Tävling så passar webbutbildningar utmärkt. Upplägget för webbutbildningarna är att olika avsnitt i systemen genomgås på en bas-nivå. Du vet väl om att webbutbildningarna är kostnadsfria.

Utbildningar genomförs också på plats i Idrottens Hus i Stockholm. Dessa utbildningar är mer på en fördjupnings-nivå. För att du ska få nytta av dessa utbildningar, ska du ha jobbat i med GIT minst en säsong. Kostnaden för att delta på en "på plats" utbildning ligger på 1200 kr exkl moms.

Webbutbildningar våren 2020

Kvarstående utbildning:

GIT Online – Starttidsschema & Starter
När: Välj något av tillfällena 11, 25 eller 27 mars (extrainsatt), kursen pågår ca 60 minuter.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Här går vi igenom vilka funktioner som finns tillgängliga i nya Starttidsschemat i GIT Online, du får också veta vilka nya funktioner som snart är tillgängliga att börja användas. Vi passar också på att titta på Starter (digital startlista), lär dig hur ni på klubben kan nyttja detta utmärkta system som finns tillgängligt.

Klicka här för att anmäla dig.