Utbildningar i GIT

Vill du lära dej mer om GIT, kika igenom våra olika utbildningar och se om du hittar något som låter intressant. Vi erbjuder kostnadsfritt bl.a. webbutbildningar och digitala utbildningar i GIT-skolan (git-skolan.se).

Webbutbildningar våren 2021

GIT - Uppläggning & webbokning av golfbil
När: 16 februari eller 9 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som redan arbetar med uthyrningsartiklar eller vill veta mer om hur din klubb kan arbeta fullt ut med uthyrningsartiklar.
Vad: Vi tittar närmare på hantering av uthyrningsartiklar samt Spelavgift uthyrningsartikel. Vi går också hur artikelschemat fungerar samt hur din klubb kan få uppföljning på uthyrningsartiklar.
Klicka här för anmälan

GIT – Start av säsong del 1
När: Välj något av tillfällena 23 februari eller 4 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Vi går igenom de väsentliga delarna för att öppna upp banan för året. Vi fördjupar oss i inställningarna för Slinga och Bana i GIT.
Klicka här för anmälan

GIT – Start av säsong del 2
När: Välj något av tillfällena 23 februari eller 4 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Inför varje ny säsong är de av yttersta vikt att vissa inställningar är på plats. Vi fördjupar oss i inställningar för Greenfee samt starttidsschemat.
Klicka här för anmälan

GIT - Hantera företag
När: 24 mars eller 30 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som vill veta mer om uthyrningsartiklar och hur dessa kan bokas via Min Golf.
Vad: Vi går igenom hur ett företag läggs upp i GIT samt vad du behöver göra för att ett företag ska kunna boka hos er. Under utbildningen tittar vi också på du kan följa upp hur mycket varje företag spelat hos er.
Klicka här för anmälan

GIT Tävling – Uppläggning av tävling
När: Välj något av tillfällena 18 februari, 2 mars eller 16 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som ansvarar eller hjälper till med att lägga upp tävlingar på klubben.
Vad: Under utbildningen går vi igenom inställningarna som är aktuella för att lägga upp en tävling Detta avser parametrarna som innefattas i fliken Inställningar i en specifik tävling.
Klicka här för anmälan

GIT Tävling – Genomförandet av tävling

När: Välj något av tillfällena 18 februari, 2 mars eller 16 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som hanterar tävlingar under tävlingsdagen.
Vad: Vi går igenom flikarna Anmälda, Startlista och Resultat. Tips och råd på hur du kan hantera tävlingar på ett smidigt sätt.
Klicka här för anmälan

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of Merit
När: Välj något av tillfällena 23 februari, 4 mars eller 18 mars. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som ansvarar för avgiftshantering i GIT Tävling och/eller ansvarar för Order of Merit.
Vad: Vi går igenom hur din klubb kan arbeta med grundavgifter och klubbgrupper i GIT Tävling. Vi kikar också på hur Order of Merit kan hanteras och användas för klubbens tävlingar.
Klicka här för anmälan

GIT Online (nya GIT) - Starttidsschema & Person
När: Välj något av tillfällena 24 mars, 30 mars alternativt 6 april. Utbildningen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som arbetar med bokning och medlemshantering på golfklubben.
Vad: Under vintern har nya funktioner utvecklats i Starttidsschemat samt har personbild byggts i GIT Online. Ta chansen att lära dej de nya funktionerna så att din klubb kan börja använda GIT Online.
Klicka här för anmälan

Digitala kurser - GIT-skolan

GIT-skolan är en utbildningsportal som lanserade 2020, i portalen hittar du kurser som lär dej mer om GIT.

Klicka här för att komma till GIT-skolan

Tillgängliga kurser:
Ny i receptionen (kurstid: 75 min)
Administrera handicap (kurstid: 20 min)
Administrera Grönt Kort (kurstid: 20 min)
GIT Online Starter (för klubbadministratör) (kurstid: 15 min)
GIT Online Starter (för användare) (kurstid: 10 min)

Nya kurser som kommer i Q1 2021:
Rapporter i GIT Grundnivå
Webbetalning