Utbildningar i GIT

Under våren fortsätter de populära webbutbildningarna. Behöver du uppdatera dig i GIT / GIT Online eller i GIT Tävling så passar webbutbildningar utmärkt. Upplägget för webbutbildningarna är att olika avsnitt i systemen genomgås på en bas-nivå. Du vet väl om att webbutbildningarna är kostnadsfria.

Utbildningar genomförs också på plats i Idrottens Hus i Stockholm. Dessa utbildningar är mer på en fördjupnings-nivå. För att du ska få nytta av dessa utbildningar, ska du ha jobbat i med GIT minst en säsong. Kostnaden för att delta på en "på plats" utbildning ligger på 1200 kr exkl moms.

Webbutbildningar våren 2020

GIT – Start av säsong del 1
När: Välj något av tillfällena 14 februari eller 4 mars.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Vi går igenom de väsentliga delarna för att öppna upp banan för året. För att göra det kikar vi på Slinga och Bana i GIT.

Klicka här för att anmäla dig.

GIT – Start av säsong del 2
När: Välj något av tillfällena 14 februari eller 4 mars.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: I samband med öppnandet av banan behöver koll av Greenfee-avgifter gjorts för kommande säsong och så tittar vi igenom starttidsschemat.

Klicka här för att anmäla dig.

Rapporter i GIT
När: 28 februari, kl 09.00.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Få bättre kunskap om hur rapporterna är uppbyggda och få tips på vilka rapporter som kan vara extra bra att ha koll på.

Klicka här för att anmäla dig.

Uppläggning & webbokning av Golfbil
När: 11 mars, kl. 11.00.
För vem: För dig som vill veta mer om uthyrningsartiklar och hur dessa kan bokas via Min Golf.
Vad: Vi går igenom hur man skapar uthyrningsartiklar, hur fungerar artikelschemat och hur man kan arbeta med statistikrapporter för uthyrningsartiklar.

Klicka här för att anmäla dig.

GIT Online – Starttidsschema & Starter
När: Välj något av tillfällena 11 mars eller 25 mars, kursen pågår ca 60 minuter.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Här går vi igenom vilka funktioner som finns tillgängliga i nya Starttidsschemat i GIT Online, du får också veta vilka nya funktioner som snart är tillgängliga att börja användas. Vi passar också på att titta på Starter (digital startlista), lär dig hur ni på klubben kan nyttja detta utmärkta system som finns tillgängligt.

Klicka här för att anmäla dig.

GIT Tävling – Uppläggning av tävling
När: Välj något av tillfällena 24 februari, 3 mars (extrainsatt) eller 20 mars.
För vem: För dig som administrerar tävlingar i GIT Tävling.
Vad: Vi går igenom de inledande delarna av uppläggning av en tävling, delarna vi tittar på innefattas i fliken Inställningar.

Klicka här för att anmäla dig.

GIT Tävling – Genomförandet av tävling
När: Välj något av tillfällena 24 februari, 3 mars (extrainsatt) eller 20 mars.
För vem: För dig som administrerar tävlingar i GIT Tävling.
Vad: Vi går igenom flikarna Anmälda, Startlista och Resultat. Tips på funktioner som kan hjälpa till för att administrationen ska gå enklare.

Klicka här för att anmäla dig.

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit
När: Välj något av tillfällena 28 februari eller 6 mars.
För vem: För dig som administrerar tävlingar i GIT Tävling.
Vad: Vi går igenom hur vi lägger upp grundavgifter i GIT Tävling och tittar på hur vi använder oss av klubbgrupper. Vi kikar också på hur Order of Merits kan hanteras och användas för klubbens tävlingar.

Klicka här för att anmäla dig.

Utbildningar "på plats" i Idrottens Hus (i Stockholm)

Statistik & Beläggning
När: 25 mars, kursen pågår mellan kl 10.00-16.00.
Vad
: Fördjupning av statistikrapporterna i GIT. Vi går grundligt igenom relevanta rapporter för medlems- och bokningsstatistik.Vi kommer också arbeta vidare med vissa statistikrapporter och bland annat skapa Pivottabeller.
För vem: Utbildningen riktar sig till dig som jobbar som klubbchef eller kanslist med arbetsuppgifter att bland annat ta fram olika former av beslutsunderlag till en styrelse. Du behöver ha vana av att arbeta i Excel, då vi under dagen kommer att arbeta och skapa egna rapporter i Excel.
Kostnad: 1200 kr exkl moms. Lunch ingår i priset.

Klicka här för att anmäla dig.

Ny Receptionist
När: 2 april, kursen pågår mellan kl 10.00-16.00.
För vem: För dig som är receptionist på en golfklubb.
Vad: Öka dina kunskaper kring Starttidsschema och Person. Detta ger en bra överblicksbild och underlättar det dagliga arbetet i systemet.
Kostnad: 1200 kr exkl moms. Lunch ingår i priset.

Klicka här för att anmäla dig.

Ny Kanslist
När: 3 april, kursen pågår mellan kl 10.00-16.00.
För vem: För dig som arbetat 1-3 år på kansliet på en golfklubb.
Vad: Vi går under dagen igenom avsnitten om Bana, Slinga, Avgifter, Medlemskapstyper och Klubbgrupper. Kursen ger en bra grund att stå på och hjälper till att förenkla medlemshanteringen.
Kostnad: 1200 kr exkl moms. Lunch ingår i priset.

Klicka här för att anmäla dig.