Utbildningar i GIT

Vill du lära dej mer om GIT, kika igenom våra olika utbildningar och se om du hittar något som låter intressant. Vi erbjuder kostnadsfritt bl.a. webbutbildningar och digitala utbildningar i GIT-skolan (git-skolan.se).

Webbutbildningar våren 2021

Vårens planerade webbutbildningar är genomförda. I samband med release av GIT / nya GIT kan ytterligare utbildningstillfälle läggas upp.
Har du något förslag på ämne som du skulle vilja att vi genomför en webbutbildning för, maila ditt förslag till: christoffer.hedlund@golf.se

Du har nu chansen att se vårens webbutbildningar i efterhand. Under v.18 kommer samtliga webbutbildningar finnas tillgängliga. Några av webbutbildningarna har också tillhörande presentationsmaterial som du kan ladda ner.

GIT - Start av säsong del 1

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här

GIT - Start av säsong del 2

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Hantera företag

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT - Uppläggning & webbokning av Golfbil

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format). Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Uppläggning av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling – Genomförandet av tävling

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

GIT Tävling - Avgifter, klubbgrupper & Order of merit

Klicka här för se presentation från utbildningstillfället (PDF-format).
Om du har problem att spela upp film, klicka här.

nya GIT - Starttidsschema & Person

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Analys och Statistik

Om du har problem att spela upp film, klicka här.

Digitala kurser - GIT-skolan

GIT-skolan är en digital utbildningsportal, i portalen hittar du kurser som lär dej mer om GIT.

Klicka här för att komma till GIT-skolan

Tillgängliga kurser:
Ny i receptionen (kurstid: 75 min)
Administrera handicap (kurstid: 20 min)
Administrera Grönt Kort (kurstid: 20 min)
GIT Online Starter (för klubbadministratör) (kurstid: 15 min)
GIT Online Starter (för användare) (kurstid: 10 min)
Jobba med data i GIT (kurstid: 20 min)

Nya kurser som kommer under 2021:
Webbetalning
Analys & Statistik