Utbildningar i GIT

Behöver du uppdatera dig i GIT så passar webbutbildningar utmärkt. Upplägget för webbutbildningarna är att olika avsnitt i systemen genomgås på en bas-nivå. Du vet väl om att webbutbildningarna är kostnadsfria.

Webbutbildningar hösten 2020

Fakturering i GIT
När: Välj bland 5 tillfällen mellan 12 oktober - 1 dec. Kursen pågår ca 45 minuter.
För vem: För dig som ska fakturera på golfklubben.
Vad: Få en genomgång av de väsentligaste delarna i faktureringsprocessen, vilket hjälper dej att stegvis ta dej igenom årsfaktureringen.

Klicka här för anmäla dej

Förberedande för kommande säsong
När
: Välj något av tillfällena 21 oktober, 10 november (nyinsatt datum) alternativt 18 november. Kursen pågår ca 60 minuter.
För vem: För dig som arbetar i kansliet på golfklubben.
Vad: Vi går igenom delarna som förklara hur vi stänger banan och hur vi kan förbereda för kommande säsong. Vi kommer att gå igenom bl.a. delarna Slinga, Bana i GIT, möjligheter för Greenfee-prissättning.

Klicka här för att anmäla dej