Tillbaka till releaser

Release 17 maj 2022

Skriv ut

Fokus för denna release kommer att vara starttidsschemat, gruppbokningsadministratör, TV-visning, Pay & play och andra steget i vårdnadshavare.
Uppdatering av sidan pågår

Starttidsschemat

Vi har uppdaterat starttidsschemat i nya GIT så nu har vi nästan alla funktioner med oss från gamla GIT. Läs mer här »

Vid problem att spela upp filmen klicka här.

Administratör Gruppbokning

Möjlighet för klubben att ange bokaren (den första spelaren som registreras med Golf-ID) som administratör i en gruppbokning. Det betyder att bokaren kan logga in på Min Golf och redigera gruppbokningen, ta bort sig själv och lägga till alla övriga spelare i bollarna.
OBS! denna funktion kommer någon vecka senare.

GIT TV-visning

Ny TV-visning släpps redan 11 maj, läs mer här »

Andra steget i Vårdnadshavare

Nu kan alla vårdnadshavare göra inställningar i Min Golf samt logga in på sina barns Min Golf-konto.

Vid problem att spela upp filmen klicka här.

Tillstånd transportmedel

Hemmaklubben kan på medlem registrera tillstånd för att golfbil på tävling. För förbundstävlingar registreras tillståndet av Svenska Golfförbundet. Läs mer här »

Person Familjegrupp

Uppdatering av en persons familjegrupp kan nå slå igenom på övriga i samma familjegrupp, gäller både när ändringen görs i Min Golf och i nya GIT.

Min Golf

Om spelaren av en spelavgift begränsad med avräkning på antalet ronder:
Inloggad på Min Golf » menyval Mina inställningar » Mitt konto så finns nu en avdelning Spelavgift - avräkning på antal spelade ronder.
Här kan spelaren se sina spelade och avräknade ronder samt hur många som återstår. Se mer här »

Favorit tee
Spelaren kan på Min Golf » menyval Mina inställningar » Favoritklubbar även välja att lägga till favoritbana och favorit tee. När spelaren har gjort det så visas det på starttidsschemat när klubben skriver ut scorekortet i nya GIT. Läs mer här »

Pay & play i MG Boknings App

Via appen kan du på klubben erbjuda Pay & play spel även till personer som inte har något Golf-ID. Bra funktion att använda för er som har korthålsbanor eller varför inte bokning av ex. matta med simulator på rangen. Banan blir också bokningsbar via Min Golf för spelare med Golf-ID. Läs mer här »

Vid problem att spela upp filmen klicka här.