Nästa releasedatum 9 november

Nästa schemalagda release kommer ske på eftermiddagen 9 november klockan 15:00 (solen går ner strax efter 15:30 i landet). Innehåll är framförallt Årlig automatisk Handicaprevision. I mitten av oktober går det ut en enkät så de som vill fortsätta att göra allt arbete manuellt skall kunna meddela oss. Vi kör naturligtvis webb- och telefonmöten, lägger ut textinfo och mailar ut innehåll i releasen.

Klicka på länken för att anmäla dig till webb- och telefonmöte "Genomgång efter Releasen": https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=915b0c51100f