Scoreinmatning GIT Tävling

Vi har under senaste veckan fått några samtal om ett problem som uppstått vid scoreinmatningen i GIT Tävling. När man öppnat upp för scoreinmatning så står leaderboard och snurrar (inga spelare visas i leaderboard). Vi har ett tips som kan hjälpa er om problemet uppstått.

Listan över deltagande spelare syns inte i leaderboarden

Om du möts av beskedet "Vänligen vänta - hämtar data" utan att något händer så kommer här ett litet tips på åtgärd:

• Gå till Inställningar/Banor och klicka på ikonen Uppdatera alternativt
  • Klicka på aktuell bana, gå till Hål, ändra par på hål 1, spara, ändra tillbaka till ursprungsvärdet och spara.

I de flesta fall kommer nu deltagarlistan att visas.