Tips! Webbkurs Analysera statistiken

Webbkursen "Analysera statistiken" hittar du i GIT-skolan. Gå webbkursen och lär dej att ta bättre beslut genom att använda verktyget: Analys och statistik.
Ställ rätt frågor och hitta svaren i den stora mängd data GIT tillhandahåller. I den här kursen tittar vi närmare på tre exempel där du kan använda verktyget:
Ta fram snabba nyckeltal till mötet.
Använd bokningsstatistik inför extra banarbete.
Ta fram träningsprogram utifrån medlemsstatistik.

Klicka på läs mer för länk till GIT-skolan.

Klicka på länken för att komma till GIT-skolan https://www.gitskolan.se/

Inloggning till GIT-skolan sker med samma uppgifter som du använder till Min Golf.