Gruppbokningsadministratör och stöd för Pay & play i GIT

En mindre uppdatering av nya GIT genomfördes 2022-05-24 kl. 19:00.
Gruppbokningsadministratör, några mindre justeringar efter förra veckans release samt att MG Boknings APP nu är uppdaterad med stöd för Pay & play

I uppdateringen finns bl.a. följande:

- "Avboka" ska inte vara ibockad per default vid flytt av bokning kopplad till en betald artikel. Det var helt enkelt för enkelt att göra fel.

- Gruppbokning. möjlighet för Golfare att bli gruppbokningsadministratör och administrera på Min Golf läs mer här »

- I bokning kan du nu sätta en särskild färg på en inbokad spelare i schemat (rosa)

- Boka och redigera starttid. Vi har lagt till en knapp Spara & stäng

Person. Vårdnadshavare. möjlighet att radera samtliga den sista vårdnadshavaren på en person (OBS! ska bara användas i undantagsfall om du gjort fel)

- Pay & play funktionen är släppt i MG Boknings APP läs mer här » vilka inställningar som behövs i GIT och i se hur det ser ut i appen.

Då har vi fått med alla planerade delar inkl. några justeringar.
Detta var den sista planerade uppdateringen, vi tar sommaruppehåll och genomför inga fler uppdateringar  förrän till september nästa gång om det inte händer något akut såklart.

/GIT-teamet