GIT Online - Starter

GIT Online - Starter är första delen som släpps av GIT Online. Enkelt förklarat är Starter ett digitalt starttidsschema, som ger dig möjligheten att se aktuell bokningsläge samt ankomstmarkera spelare direkt via en mobil, platta eller dator (fungerar både på PC och Mac). Åtkomst ges genom att behörighet kopplas till användare via GIT.

Du hittar Starter på följande webbadress: gitonline.se/starter (använd ej www) i er telefon. Använd er vanliga GIT inloggning (Golf-ID och lösenord).

Tips: Använd funktionen ”lägg till på hemskärm”(Iphone) eller ”lägg till på startskärm” (Android) så får du en ikon på skärmen precis som om det vore en app. Logga in innan du skapar bokmärket så kommer telefonen ihåg ditt lösenord.

Vilka behörigheter krävs för att kunna logga in i Starter, klicka här för att läsa mer.

Hur fungerar Starter när du väl är inloggad, klicka här för att läsa mer.