Exempel & Min Golf

Exempel 1: Gäst- och medlemsbokningar

Gäster får ha två bokningar totalt och medlemmar max tre.

✓ Klubben har ställt in att det inte spelar någon roll vilken färg starttiderna har varken för gäst eller medlem. Den siffra du anger i Totalt kommer alltid att vara överordnat siffran i grön, gul eller röd.

✓ I bilden från Min Golf (längre ner på sidan) visas meddelande baserat på att spelaren (en gäst) redan har två bokningar

✓ När du bokar en starttid i GIT kan du alltid ”övertrassera” max antal samtidiga bokningar. En varning visas men det är möjligt att boka.

Exempel 2: Obegränsade gröna tider

Exempel 2 har ställt in obegränsade gröna tider inom ramen för värdet i Totalt.

✓ Här kan gästen endast ha två bokningar totalt och medlemmen max 10.

✓ Då gröna rutan är tom kan du boka så många gröna tider du vill, så länge du håller dig inom ramen för värdet i Totalt.

För golfaren på Min Golf

Nedan meddelande visas vid överbokning:

Klubbens inställningar för max antal samtidiga bokningar visas för medlemmar i Min Golf under Mina inställningar > Mitt konto.