Logga in i GIT

Om du är ny användare i GIT så behöver du än så länge göra den första inloggningen från gamla GIT. Använd ditt golf-id och lösenordet du har fått via mejl. Därefter kan du logga in i nya GIT.

Har du glömt ditt lösenord och behöver ett nytt så gör du så här:

Gå in i GIT klienten (gamla GIT) och i utloggat läge be om ett nytt lösenord. Du får då en sexsiffrig kod till den mailadressen som är registrerad på dig i GIT. Du använder koden för att logga in i GIT klienten och då kommer en ruta där du ska fylla i ditt gamla lösenord som är den sexsiffriga koden och sen ska du välja ett eget.

Lösenordet skall bestå av minst 6 tecken, 2 bokstäver (a-z, gemena el versaler) o minst 2 siffror.

Därefter kan du även logga in i nya GIT.