Pay & play

Detta är en funktion för dig som har en bana som är öppen för alla. Du gör inställningarna i GIT. De som inte har golf-ID kan skapa ett konto. De som har ett Golf-ID kan logga in med det och lösenordet till Min Golf.

Sammanfattning

Inställningar Banor
Pay & play-banor läggs upp i GIT med starttidsschema, slingor och eventuell HCP-registrering efter rond. HCP-registrering sker endast på slopade banor utan undantag. Här finns också en ruta att kryssa i, som heter ”Pay & play”.
Läs mer här om hur du gör inställningarna för Pay & Play på bana.

Inställningar Betalning
I  GIT kan du välja om du vill ha tvingande betalning. För detta krävs följande:
- Klubben har webbetalning aktiverat
- Betalningen måste ske i samband med bokningen
- Bokaren är betalningsskyldig för hela bokningen

Läs mer här om inställningar i GIT för tvingande betalning av Pay & Play i Min Golf Bokning.

Inloggning, två olika sätt, med eller utan Golf-ID
1. Använda befintligt Golf-ID + samma lösenord som du har till Min Golf. Då kan du boka, betala och avboka i appen och i Min Golf. Observera! Om du ange tvingande betalning för Min Golf blir det tvingande betalning för alla banor (om ni har fler)

2. Spelare utan Golf-ID och MG-lösenord. Kan boka, betala och avboka i appen

Bokning och medspelare
På en Pay & play-bana gäller inga bokningsregler.

HCP
En spelare utan HCP får automatiskt HCP 99. Detta kan registreras i GIT. För spelaren visar appen då två streck (--).