Utbildningar i GIT under våren 2019

Missa inte att delta på vårens webbutbildningar alternativ utbildningsdag som vi anordnar i Idrottens Hus (Stockholm). Webbutbildningarna är kostnadsfria och pågår under ca 45-60 min per utbildningstillfälle, utbildningarna som vi anordnar i Idrottens Hus pågår under ca 7 h och det tillkommer en kostnad för dessa tillfällen.
Välkommen med din anmälan klicka på Läs mer för att komma till anmälningssidan.

För att komma till anmälningssidan för våra utbildningar i GIT, klicka här för anmälan