GIT release idag 9 november 15:00

GIT, Min Golf och de tjänster kopplade till GIT kommer inte att vara tillgängliga fram tills vi är klara vilket beräknas vara 19:00. För att så lite problem som möjligt med inloggning imorgon så se till att logga ur och stäng ner GIT till klockan 15:00. GIT-supporten finns tillgängliga från 07:30 imorgon om ni skulle få problem. Vi har just nu inte överlistat vår växel(den gillar inte förändringar) så för säkerhets skull lägg ett ärende till supporten om det är något.
Webbmöten hålls som vanligt i samband med releasen och information om innehåll kommer att läggas ut här på GIT Onlinehjälpen.