Tävling i olika rapporter

• Tävlingar där det finns en startlista är de som förs över till historiken.
• Finns det inget starttidsintervall på banan för den tiden tävlingen har spelats kommer den INTE med i samlingsrapporten.
• Reserverade starttider i samlingsrapporten = Antal per starttid * antal starttider i startlistan (enligt inställningar i T2).
• Tävlingar som är upplagda på en annan klubbs bana hamnar på den klubb som banan tillhör.
• Banan som tävlingen spelas på måste finnas i GIT för att tävlingarna ska komma med i statistiken
• Även par-/lag-tävlingar kommer med i rapporterna Medlemmars spel och Samlingsrapporten (tidigare kom de enbart med i Samlingsrapporten)