Telefontider

Telefontider från och med 2020-05-04 är:

- Måndag - Fredag: 09:00-11:30.

Vi har valt att göra en ändring i våra telefontider för att kunna ge support till er på bästa möjliga sätt. Under denna tidpunkt på året har vi högt tryck på supporten, både via telefon och mejl som vi får in. Vårt fokus ligger på att ge god support till både golfklubbar och medlemmar men för att fortsätta göra det behöver vi minska på våra telefontider. Genom minskade telefontider skapar vi oss utrymme att ge support på ärenden som har inkommit via mail.

Du kan alltid skicka in ett ärende via länken nedan:

https://golf.se/for-klubben/golfens-it-system/git-supporten/