Skillnad att tänka på när det gäller Nya GIT Tävling och tävling inne i GIT

Det mesta är enklare i Nya GIT Tävling men det finns ett par saker du behöver tänka på som skiljer sig från tävling inne i GIT.
* Under ronder/format spelform - Klasstyp 100%= Handicap används, 0% - scratch, 90% skall anges vid fyrboll - all annan reducering finns inbyggd (du kan självklart ändra den).
* Under Särskiljning används särskiljning för scratchtävling som defaultvärde, lägger du upp en Handicaptävling skall du istället välja: Spelhandicapmetoden därefter Matematiska.