Mindre Release 5 oktober 2022

5 oktober från klockan 17.30 till cirka 18.00 stängs GIT ned för en mindre release av Personrapporter samt några mindre uppdateringar på Fakturering.
Releasen har en mindre påverkan på systemet men driftsstörningar kan upplevas under hela servicefönstret och du bör därför inte använda GIT under releasefönstret.

Läs mer här

Påverkan:
- Nya GIT: uppdateras, stora driftsstörningar kan upplevas under hela servicefönstret och bör inte användas.
- GIT klienten: driftsstörningar kan upplevas under hela servicefönstret
- Min Golf: påverkas ej
- GIT Tävling: påverkas ej
- Min Golf BokningsApp: påverkas ej
- GIT API: påverkas ej
- Partner API: påverkas ej
- HCP-justeringar: påverkas ej
- GIT e-post: påverkas ej
- Players 1st: påverkas ej
- GIT TV-visning: påverkas ej