Missa inte informationen om nya behörighetsroller!

Den påverkar din fortsatta inloggning i GIT.
Uppdrag byter namn till behörighetsroller och flyttade in i nya GIT 12 september.

Från 20 september och åtta veckor framåt sker sedan en utrullning med individuell onboarding (teknisk anslutning) för varje klubb och distrikt. Se datumet för din klubb här.

Vid din golfklubbs onboarding sker en rensning av alla era nuvarande GIT-användare förutom de som är registrerade som Default_klubb.

För att säkerställa att rätt personer kan logga in i GIT inför och efter er onboarding, med rätt behörighet, är det några mycket viktiga förberedelser som måste göras.

Läs mer här så du inte missa viktiga detaljer som du behöver ha koll på.