Tillbaka till nyheter

Anmäl dig till Webbinarier efter Releasen den 20 september

Den 20 september kommer nästa Release där fler funktioner nu flyttar till Nya GIT

Mer detaljerad information om Releasen kommer längre fram men redan nu finns 6  Webbinarier upplagda som ni kan anmäla er till för att få information om det som kommer den 20 september.

Det är 3 olika ämnespass och dessa erbjuds vid 2 olika tillfällen den 21 och 22 september.

Klicka här för att komma till Utbildningssidan där du kan anmäla dig.