Tips: uppdatera klubbens kontaktpersoner i GIT

Genom att uppdatera klubbens kontaktpersoner i GIT ser ni till att rätt personer får rätt information. Önskar ni information från GIT-teamet så är det rollen "Mottagare av GIT information" som ni ska koppla personer till.

Tänk också på att den här informationen visas för alla medlemmar i Min Golf på sidan Mina inställningar » Mitt konto

Distrikten kan också lägga upp distriktsroller som du på klubb kan koppla era ideella eller medarbetare till, då är ni säkra på att rätt personer får rätt information även vintertid.

Läs mer hur ni registrerar kontaktpersoner »

Har du missat några GIT informerar nyhetsbrev så kan du läsa dom i arkivet här »